Check & Save & Download Instagram user photos and videos.List Most Popular Hashtags and Users. Recent Popular medias and share them ImgToon
  1. Homepage
  2. @armorblazemy
Armorblaze (@armorblazemy) Instagram Profile Photo armorblazemy
Fullname

Armorblaze

Bio 👍Paint Protection film 👍Specialist on Vehicle detailing 👍Sticker Wrap design ☎0133667884 / 0193961783

Profile Url

Suggested users for Instagram Profile "Armorblaze (@armorblazemy)"
Designer Wraps® |  Trademark (@designerwraps) Instagram Profile Photo designerwraps

Designer Wraps® | Trademark

Ihwan Yassin (@ihwan_yassin) Instagram Profile Photo ihwan_yassin

Ihwan Yassin

Tazroc (@tazroc) Instagram Profile Photo tazroc

Tazroc

AEROXNATION 155 🇲🇨 (@aeroxnation155) Instagram Profile Photo aeroxnation155

AEROXNATION 155 🇲🇨

Jakarta Aerox 155 Club (@jakarta_aerox_155_club) Instagram Profile Photo jakarta_aerox_155_club

Jakarta Aerox 155 Club

Irvinejasta (@irvinejasta) Instagram Profile Photo irvinejasta

Irvinejasta

Armorblaze (@armorblazemy) Instagram photos and videos

List of Instagram medias taken by Armorblaze (@armorblazemy)

Advertisement

image by Armorblaze (@armorblazemy) with caption : "ALHAMDULILLAH..
.
Syukur pada Allah dengan limpah rezeki yang diberi. Maaf pada yg nak hantar moto kami terpaksa hold 2-" - 1825259971049086773
Report Download 0 67

ALHAMDULILLAH.. . Syukur pada Allah dengan limpah rezeki yang diberi. Maaf pada yg nak hantar moto kami terpaksa hold 2-3 hari lepas. . Ni sebab kami renovate sikit kedai kami utk bagi lebih besar, selesa dan luas sikit. . Maklum la, lepas ni nak aktif additional services jugak. Car wrap & protection film. Sbb tu besarkan sikit kedai supaya moto dan kereta bole masuk. . . Thanks utk support anda semua. Doakan kami terus maju dan mengembangkan sayap2 kami.

Advertisement

image by Armorblaze (@armorblazemy) with caption : "Almost done. Armorblaze Paint protection film on this brand new #xadv .
#ppf #honda #adventure #integra #instamotor #mot" - 1813568515104092232
Report Download 2 81

Almost done. Armorblaze Paint protection film on this brand new .

Advertisement

Report Download 0 58

GS RALLYE TFT, PENUTUP SEBELUM RAYA SAKAN OI! . Alhamdulillah. Rezeki sebelum tutup pintu nak raya. Walaupun bulan puasa tahun ni agak slow sikit, tapi alhamdulillah, rezeki lepas raya dah ade yang booking slot nak masuk. . Mungkin orang tunggu sbb GST mansuh baru beli moto kot. Latest arrived TFT GS Rallye, owner Expat dari UK datang untuk Full protection Film. . Setelah di Advice, dia suruh kami cover all painted area & kritikal area yang senang stonechip & calar dekat moto baru keluar kedai ni. . Alhamdulillah, dia ambik dengan senyum dan rasa happy dengan hasil kerja kami.. . Lagi 2 hari nak rayakan? Malas cite banyak la, nak buat kita sembang lepas raya la.. ok?

Armorblaze Report Download 0 62

FROM GLOSSY BLACKIE BROWN TO MATTE CHOCO BROWN! . One after another, this customer giving us a special project to make his r DUCATI SCRAMBLE from glossy to Matte finish. . Using our signatures Armorblaze STEK Dynomatte Protection film, we take the challenge to make this ride transform to matte finish. . A bit hard on the start, but we could manage to take thia advanture to make sure our customer satisfied with our work. . Another beauty change is to recolour the side race number panel from old school silver going to Racing Yellow signature. . Come with 6 years warranty on the protection film that provide by us, we do see his happy smile when he collect the bike. . This matte could prevent his Scrambler from scratch, stonechip, and also swirl mark on the original paint & could make this race look scrambler look like new everyday! . Interested to makeover your ride? Contact us as below or drop us a message. . *Armorblaze* No.14 Jalan Liew Weng Chee, Off Jalan Yap Kwan Seng 54200 Kuala Lumpur Tel : 0133667884 / 0193961783 *To find in google maps or waze just type 'Armorblaze' @stekautomotiveusa

Report Download 2 55

3M Matte Black on this BMW c650 Sport. Premium material for the premium ride. .

Armorblaze Report Download 4 48

Newly wrap the whole body outside & inside this CLA 45 AMG with the limited colour Acid Lime by @teckwrap. @carwrapfilmmalaysia . Interested to get yours? Contact us as below. . *Armorblaze* No.14 Jalan Liew Weng Chee, Off Jalan Yap Kwan Seng 54200 Kuala Lumpur Tel : 0133667884 / 0193961783 *To find in google maps or waze just type 'Armorblaze' .

image by Armorblaze (@armorblazemy) with caption : "NAK OUTSTANDING LAIN DARI YANG LAIN KATANYA..
.
.
New additional service yang kitaorng tambah pada ARMORBLAZE. Vehicle w" - 1744957816424352645
Report Download 1 46

NAK OUTSTANDING LAIN DARI YANG LAIN KATANYA.. . . New additional service yang kitaorng tambah pada ARMORBLAZE. Vehicle wrap. . Abam ni nak CLA dia lain dari lain + warna ACID LIME ni one and only jer dalam Malaysia. .

image by Armorblaze (@armorblazemy) with caption : "HONDA EVERYWHERE
.
.
From the smallest up to the biggest CC honda all in the one roof.
.
From was, coating or paint prot" - 1701415343799305742
Report Download 2 102
image by Armorblaze (@armorblazemy) with caption : "LATEST MODEL APRILIA RSVRF
.
.
#aprilia #apriliarsv4 #rsvrfactory #rsvrf #armorblaze #ppf #stek #stekofficial" - 1695648680332174669
Report Download 0 90