Check & Save & Download Instagram user photos and videos.List Most Popular Hashtags and Users. Recent Popular medias and share them ImgToon
  1. Homepage
  2. younglivingadvocate

#younglivingadvocate photos and videos on Instagram

Medias attached with hashtag: #younglivingadvocate on Instagram

Advertisement

Niena ZM (@nienazm) Instagram Profile Photo nienazm

Niena ZM

image by Niena ZM (@nienazm) with caption : "Ma’asalama Ramadhan
.
May this Syawal is a month of cleansing filled with FORGIVENESS, HARMONY & JOY
.
Have a barakah Ei" - 1801606181518569934
Report Download 0 17

Ma’asalama Ramadhan . May this Syawal is a month of cleansing filled with FORGIVENESS, HARMONY & JOY . Have a barakah Eid-ul Fitr with your loved ones, don’t forget your oils ❤️ . Niena ZM Young Living Gold Leader Founder of SuperOilers #YoungLivingAdvocate

Advertisement

nolida shaazlin_i💓youngliving (@nolidashaazlin) Instagram Profile Photo nolidashaazlin

nolida shaazlin_i💓youngliving

image by nolida shaazlin_i💓youngliving (@nolidashaazlin) with caption : "Set psk dah turun harga gaisss! Haaaaaaaaaa peluang utk menjadi ahli Young Living dengan pembelian Set Premium Starter K" - 1801280115158768924
Report Download 0 13

Set psk dah turun harga gaisss! Haaaaaaaaaa peluang utk menjadi ahli Young Living dengan pembelian Set Premium Starter Kit, Free lemon, lavender, stress away .. Tadaaaaaaaaaaa.... dengan keahlian ini, u gaisss dpt enjoy harga ahli dan rewards yg ditawarkan oleh YL. Bukan tu jeeeee, siap ada support group lagi gituu... haaaaaaa.. pm laju2... www.wasap.my/0125596181. #YoungLivingAdvocate

Advertisement

nolida shaazlin_i💓youngliving (@nolidashaazlin) Instagram Profile Photo nolidashaazlin

nolida shaazlin_i💓youngliving

image by nolida shaazlin_i💓youngliving (@nolidashaazlin) with caption : "🌼Purification - bertindak utk nyah bakteria, bau2 kepam bila seminggu balik kampung, rumah yg naik kulat, jerawat pun bl" - 1798974791957442733
Report Download 3 18

🌼Purification - bertindak utk nyah bakteria, bau2 kepam bila seminggu balik kampung, rumah yg naik kulat, jerawat pun bley...sebagai deo kat cik.keti pun bole. haaaa one more think is masalah wanita keputihan huhuhuhu..... 🌼Bergamot-untuk kecantikan,sebagai fungsi antibiotics dalam badan,mood swing atau moody,mengawal fungsi- fungsi statin yang berkaitan dengan kolestrol. 🌼Abundance -membantu untuk create the positif+ vibe energy.membantu emosi dan minda kita untuk bekerja dengan lebih keras lagi serta memotivasikan diri. 🌼Joy-meningkatkan Keyakinan diri dan kasih sayang,ia juga membantu melepaskan rasa sedih yang tersimpan. 🌼Digize-Namun ia paling membantu saat cirit birit atau angin dalam perut atau sembelit. wasap:0125596181 Nolida #YoungLivingAdvocate

preciousdropstore@gmail.com (@preciousdropstore) Instagram Profile Photo preciousdropstore

preciousdropstore@gmail.com

image by preciousdropstore@gmail.com (@preciousdropstore) with caption : "My protocol before going out.
A drop of white angelica, inhale and apply it on chest and wrist.

Smell so good, flowery " - 1795491745086133123
Report Download 2 17

My protocol before going out. A drop of white angelica, inhale and apply it on chest and wrist. Smell so good, flowery scents. It helps to remove negative aura or energy, to make your tasks easier and smooth. Most of my oilers use this whenever they have a big presentation, exams or interview. Yes, it enhance your charisma and positive aura. #younglivingadvocate

nolida shaazlin_i💓youngliving (@nolidashaazlin) Instagram Profile Photo nolidashaazlin

nolida shaazlin_i💓youngliving

image by nolida shaazlin_i💓youngliving (@nolidashaazlin) with caption : "*LAST CALL - Balik raya EO Essentials for Emergency.
Adik2, kakak2 & abg2 dah topup belum oil utk kegunaan raya nanti???" - 1794785675011311703
Report Download 1 18

*LAST CALL - Balik raya EO Essentials for Emergency. Adik2, kakak2 & abg2 dah topup belum oil utk kegunaan raya nanti??? Last postage 9 June, *this FRIDAY* *Refer new pricelist after GST reduction, so much cheaper!! Apa yg penting utk bawak blk raya? • Digize, Peppermint - cirit salah makan, kembung, sebu • RC - air manis, kuih manis, musim soksek soksek, batuk, asma •Thieves - boost immune and virus prevention • lavender/orange/peace&calming - anak cranky, tantrum, restless • Deep relief - sakit2 sendi, tumit byk jalan raya 🙈. Whatsapp me ASAP, cut off utk order hari RABU www.wasap.my/60125596181 #YoungLivingAdvocate

nolida shaazlin_i💓youngliving (@nolidashaazlin) Instagram Profile Photo nolidashaazlin

nolida shaazlin_i💓youngliving

image by nolida shaazlin_i💓youngliving (@nolidashaazlin) with caption : "FRANKINCENSE, LUBAN @ KEMENYAN ARAB: LEBIH DARI SEKADAR MINYAK PATI! KHASIATNYA DI CERITAKAN SEJAK ZAMAN NABI ISA A.S LA" - 1790017175793406808
Report Download 0 16

FRANKINCENSE, LUBAN @ KEMENYAN ARAB: LEBIH DARI SEKADAR MINYAK PATI! KHASIATNYA DI CERITAKAN SEJAK ZAMAN NABI ISA A.S LAGI! RUGI JIKA KITA TIDAK MEMANFAATKAN TUMBUHAN CIPTAAN ALLAH SWT INI..BACK TO BASIC AND EMPOWER OURSELF! ********************* Jika anda search @ google di internet, khasiat Frank, mungkin anda akan dpt banyak info tentangnya dlm Bahasa Inggeris. Tapi jika anda buat searching perkataan Luban / Kemenyan Arab, anda akan dapat banyak info dalam bahasa Melayu @ Indonesia tentang khasiat Luban ini dalam perubatan moden mahupun perubatan Islam. Gambar2 yg anda lihat kebanyakannya getah/resin yg boleh di makan atau dikunyah seperti chewing gum atau direndam dalam air semalaman sebelum diminum keesokan paginya. Anda mahukan sesuatu yg lebih MUDAH, CEPAT DAN LEBIH BERKESAN? We have the solution for that! Dapatkan Frankincense Vitality dari YLEO. Saya ulangi: HANYA DARI YOUNG LIVING ESSENTIAL OILS. Saya hanya berani memberi jaminan bahawa minyak keluaran YLEO sahaja yg boleh anda ingest atau ambil secara oral. Titis dalam air atau terus letak bawah lidah dan minum. Bukan sahaja lebih cepat malah lebih powerful. Tidak sama "kuasanya" 2 @ 3 resin getah kemenyan Arab yg anda masukkan dlm air itu dgn setitis Minyak Frank YLEO yg anda gunakan. Pengunaan Frankincense secara oral @ ingest sememangnya memudahkan, cepat, selamat dan berkesan! Keluar sahaja anak yg ditunggu2, terus titiskan Frank di ubun2 bayi masa skin to skin contact tu.Tak lama lagi nak raya..balik kampung, jalan jem, baik hiway atau jalan lama, baik siang apatah lagi malam, pakaikan sahaja EO ni pada bayi, anak2 kecil dan suami serta diri sendiri sambil berdoa agar tiada energy2 negatif yg "ikut sama beraya" dgn anda.. hehheh...keep on pakai the EO daily and nightly okay.. www.wasap.my/0125596181. #YoungLivingAdvocate

Report Download 2 10

Eo Cedarwood Bff Ibu2 ************************ If ibu2 ade anak2 yg jenis nye cam Sara & Adam ni kan... yg masih bergumbira pd pukul 10pm... Boleh lah gunakn ubat tidur ni yer.. Ubat tidur ni dtg nye dari pokok Cedarwood.... Snap picture yg bergumbira ni tad pd pukul 10.15pm kan... Now... After 20 mins both da selamat beradu... Kalau dulu2 kne ade ayah nye skali baru nak tido...dgn pelbagai ugutan & drama... 🚩 Kucing kat luar bilik la... 🚩 cicak tgh tunggu nak ambil sara la.... 🚩tok cu dtg nk bw sara balik rumah dia la... 🤣🤣🤣🤣 Alhamdulillah. Dipermudahkan tugas ibu2 nk buat kerja lain... Tak mahal pun harga ubat tido ni... RM54 je member price... Yg pasti selamatttt utk anak2.. P/s: Saje google pic cedarwood ni... cantik nye pokok ciptaan Allah ni.. #younglivingadvocate