Check & Save & Download Instagram user photos and videos.List Most Popular Hashtags and Users. Recent Popular medias and share them ImgToon
  1. Homepage
  2. sabunbuahtin

#sabunbuahtin photos and videos on Instagram

Medias attached with hashtag: #sabunbuahtin on Instagram

Advertisement

STOKIS CHARMS & STARGLOW (@charms.starglow_sgbuloh) Instagram Profile Photo charms.starglow_sgbuloh

STOKIS CHARMS & STARGLOW

image by STOKIS CHARMS & STARGLOW (@charms.starglow_sgbuloh) with caption : "Foundation kami tak sama dgn yang lain? 🤔
.
Ye betul tu. 
Charms foundation berbeza dgn produk lain kerana ia bukan saha" - 1825328566926225745
Report Download 0 1

Foundation kami tak sama dgn yang lain? 🤔 . Ye betul tu. Charms foundation berbeza dgn produk lain kerana ia bukan sahaja dpt membantu mencerahkan kulit wajah, membantu tutup parut cela, kulit kusam dan nampak sentiasa segar pada kulit wajah si pemakai walau sepanjang hari! Dan tak perlu malu utk selfie ye 😍 . SIFAT MEMBANTU KULIT WAJAH 👉🏻Mengandungi sifat SPF15 👉🏻Apple steamcell collagen 👉🏻Vitamin E . SIFAT IKUT TONE KULIT WAJAH 👉🏻 White fairy 👉🏻 Pinkish Pinkish 👉🏻 White dolly ( Hot item 🔥) 👉🏻 Natural beauty . Boleh pakai sehingga lebih 9-12 bulan youlls 😍 Jom klik link kat bawah ni 🤩 👇🏻👇🏻👇🏻 📲 www.wasap.my/601132540512 📲 www.wasap.my/601132540512 📲 www.wasap.my/601132540512 . #sabunbuahtin

Advertisement

STOKIS CHARMS & STARGLOW (@charms.starglow_sgbuloh) Instagram Profile Photo charms.starglow_sgbuloh

STOKIS CHARMS & STARGLOW

image by STOKIS CHARMS & STARGLOW (@charms.starglow_sgbuloh) with caption : "Foundation kami tak sama dgn yang lain? 🤔
.
Ye betul tu. 
Charms foundation berbeza dgn produk lain kerana ia bukan saha" - 1825328503499848830
Report Download 0 1

Foundation kami tak sama dgn yang lain? 🤔 . Ye betul tu. Charms foundation berbeza dgn produk lain kerana ia bukan sahaja dpt membantu mencerahkan kulit wajah, membantu tutup parut cela, kulit kusam dan nampak sentiasa segar pada kulit wajah si pemakai walau sepanjang hari! Dan tak perlu malu utk selfie ye 😍 . SIFAT MEMBANTU KULIT WAJAH 👉🏻Mengandungi sifat SPF15 👉🏻Apple steamcell collagen 👉🏻Vitamin E . SIFAT IKUT TONE KULIT WAJAH 👉🏻 White fairy 👉🏻 Pinkish Pinkish 👉🏻 White dolly ( Hot item 🔥) 👉🏻 Natural beauty . Boleh pakai sehingga lebih 9-12 bulan youlls 😍 Jom klik link kat bawah ni 🤩 👇🏻👇🏻👇🏻 📲 www.wasap.my/601132540512 📲 www.wasap.my/601132540512 📲 www.wasap.my/601132540512 . #sabunbuahtin

Advertisement

STOKIS CHARMS & STARGLOW (@charms.starglow_sgbuloh) Instagram Profile Photo charms.starglow_sgbuloh

STOKIS CHARMS & STARGLOW

image by STOKIS CHARMS & STARGLOW (@charms.starglow_sgbuloh) with caption : "Foundation kami tak sama dgn yang lain? 🤔
.
Ye betul tu. 
Charms foundation berbeza dgn produk lain kerana ia bukan saha" - 1825328426081539003
Report Download 0 1

Foundation kami tak sama dgn yang lain? 🤔 . Ye betul tu. Charms foundation berbeza dgn produk lain kerana ia bukan sahaja dpt membantu mencerahkan kulit wajah, membantu tutup parut cela, kulit kusam dan nampak sentiasa segar pada kulit wajah si pemakai walau sepanjang hari! Dan tak perlu malu utk selfie ye 😍 . SIFAT MEMBANTU KULIT WAJAH 👉🏻Mengandungi sifat SPF15 👉🏻Apple steamcell collagen 👉🏻Vitamin E . SIFAT IKUT TONE KULIT WAJAH 👉🏻 White fairy 👉🏻 Pinkish Pinkish 👉🏻 White dolly ( Hot item 🔥) 👉🏻 Natural beauty . Boleh pakai sehingga lebih 9-12 bulan youlls 😍 Jom klik link kat bawah ni 🤩 👇🏻👇🏻👇🏻 📲 www.wasap.my/601132540512 📲 www.wasap.my/601132540512 📲 www.wasap.my/601132540512 . #sabunbuahtin

image by CHARMS (@charms_serdang02) with caption : "SET PRIMADONA: 
Charms foundation 🌻bedak asas yg merawat wajah serta mencerahkan.. Serum Kaisya 🌻 booster utk skin kita," - 1825290871625986823
Report Download 1 2

SET PRIMADONA: Charms foundation 🌻bedak asas yg merawat wajah serta mencerahkan.. Serum Kaisya 🌻 booster utk skin kita, mengecilkan pori, mengecutkan jerawat, memudarkan parut, menghilangkan jeragat. Cleanser n make up remover 🌻pencuci harian wajah yg sgt lembut (ada collagen di dlm), tiada sabun, melembapkan kulit serta mudah utk tanggalkan makeup..free sls.. Starglow laser scrub 🌻 face scrub utk tanggalkan sel kulit mati/kulit lama/parut berkawah/ parut jerawat / jeragat / whitehead / blackhead. . 📮POSTAGE: SELURUH MALAYSIA CLICK TERUS 👉www.wasap.my/601115639261/charmsglowsetprimadona #sabunbuahtin

Report Download 0 1

CHARMS FOUNDATION PILIHAN RAMAI!! Kenapaaa?? . 4 Pilihan Warna mengikut Tone Muka : 1) Natural Beauty 2) Pinkish Pinkish 3) White Dolly 4) White Fairy . Bahan-bahan Charms Foundation : Apple Stem Cell • Mengatasi masalah penuaan • Mengembalikan keremajaan Kulit • Mengatasi masalah Jeragat • Mencerahkan Kulit . Kolagen • Kolagen dapat membantu mengekalkan kecantikan. • Untuk awet muda. . Minyak Kelapa Dara • Minyak Kelapa Dara melembutkan dan membantu mengurangkan kekeringan dan kekenduran kulit. • Memberi perlindungan dari sinaran ultraviolet yang membahayakan kulit anda. . Minyak Zaitun • Untuk awet muda, anti penuaan dan menyerikan wajah. • Untuk mengatasi masalah kulit muka berjerawat, parut atau melecur. . KELEBIHAN Charms Foundation : 💋Menyerlahkan lagi kulit wajah (kesan yang lebih flawless dan cerah - tidak berminyak). 💋Mencerahkan kulit dari masalah kekusaman, tona tidak sekata dan masalah kulit yang lain. 💋Memberikan PELINDUNGAN dari sinaran UV iaitu punca utama masalah jeragat 💋Menambahkan kolagen yang dapat membantu MENEGANGKAN kulit wajah. 💋Memperbaiki tisu-tisu yang rosak di bahagian yang disapukan. 💋ANTI JERAWAT 💋Tidak basah atau berminyak. CLICK TERUS 👉www.wasap.my/601115639261/charmsglowFD #sabunbuahtin

image by Runner_Charms (@runner.charms_selangor) with caption : "STARGLOW LASER SCRUB
Mendapat khasiatnya daripada Vitamin C, Kolagen Marin & Teh Hijau kerana bahan-bahan berkenaan dipe" - 1825286717110101704
Report Download 0 3

STARGLOW LASER SCRUB Mendapat khasiatnya daripada Vitamin C, Kolagen Marin & Teh Hijau kerana bahan-bahan berkenaan dipercayai mengandungi pelbagai manfaat bagi tujuan pemuliharaan kulit. . 🍊✨Kelebihan: ▪️Treatment scrub yang berfungsi untuk menyingkirkan sel-sel kulit mati. ▪️Merawat kulit kusam dan memudarkan parut jerawat. ▪️Menghilangkan blackhead dan whitehead. ▪️Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori-pori di wajah. ▪️Membantu memelihara keremajaan & keanjalan kulit. ▪️Produk diiktiraf Halal . Nak tahu banyak lagi❓❓❓ ☎ www.wasap.my/601132540512 ☎ www.wasap.my/601132540512 ☎ www.wasap.my/601132540512 . #sabunbuahtin

Report Download 0 1

STARGLOW LASER SCRUB Mendapat khasiatnya daripada Vitamin C, Kolagen Marin & Teh Hijau kerana bahan-bahan berkenaan dipercayai mengandungi pelbagai manfaat bagi tujuan pemuliharaan kulit. . 🍊✨Kelebihan: ▪️Treatment scrub yang berfungsi untuk menyingkirkan sel-sel kulit mati. ▪️Merawat kulit kusam dan memudarkan parut jerawat. ▪️Menghilangkan blackhead dan whitehead. ▪️Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori-pori di wajah. ▪️Membantu memelihara keremajaan & keanjalan kulit. ▪️Produk diiktiraf Halal . Nak tahu banyak lagi❓❓❓ ☎ www.wasap.my/601132540512 ☎ www.wasap.my/601132540512 ☎ www.wasap.my/601132540512 . #sabunbuahtin

Report Download 0 2

STARGLOW LASER SCRUB Mendapat khasiatnya daripada Vitamin C, Kolagen Marin & Teh Hijau kerana bahan-bahan berkenaan dipercayai mengandungi pelbagai manfaat bagi tujuan pemuliharaan kulit. . 🍊✨Kelebihan: ▪️Treatment scrub yang berfungsi untuk menyingkirkan sel-sel kulit mati. ▪️Merawat kulit kusam dan memudarkan parut jerawat. ▪️Menghilangkan blackhead dan whitehead. ▪️Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori-pori di wajah. ▪️Membantu memelihara keremajaan & keanjalan kulit. ▪️Produk diiktiraf Halal . Nak tahu banyak lagi❓❓❓ ☎ www.wasap.my/601132540512 ☎ www.wasap.my/601132540512 ☎ www.wasap.my/601132540512 . #sabunbuahtin

STOKIS CHARMS & STARGLOW (@charms.starglow_sgbuloh) Instagram Profile Photo charms.starglow_sgbuloh

STOKIS CHARMS & STARGLOW

Report Download 0 2

FOUNDATION SOLEK DAN RAW4T HALAL JAKIM PERTAM4 YG TAHAN HAMPIR SETAHUN . ❗️Anti peluh ❗️Anti jerawat ❗️Anti jeragat ❗️Anti tutup pori . All in one.. 1bekas tahan 10bulan, tak perlu pakai bedak lagi pun xpe, makin jimat belanja bulanan makeup uolls . ✅ Free paraben ✅ Free bahan merkuri ✅ Free bahan kimia . Ada halal jakim.. Apa lagi nak..? Tinggal nak cuba je kan! Hehe . Jom tinggalkan no hp uolss 👇 37 org pertama ada free gift special nak bagi.. . #sabunbuahtin