Check & Save & Download Instagram user photos and videos.List Most Popular Hashtags and Users. Recent Popular medias and share them ImgToon
  1. Homepage
  2. kidsholiday

#kidsholiday photos and videos on Instagram

Medias attached with hashtag: #kidsholiday on Instagram

Advertisement

Travel Solutions Redefined (@simplifying_travel) Instagram Profile Photo simplifying_travel

Travel Solutions Redefined

Report Download 0 5

Add more sparkles to Diwali this year. ~~~Book a cruise and save up for the celebrations, as kids (under 18 years) go free😀~~~ Sail for 3/ 4/ 7 nights through the Marvellous Mediterranean!!! Call us or 📧 samreen@travelsolutionsredefined.com swapna@travelsolutionsredefined #kidsholiday

Advertisement

Provaliant Group (@provaliantgroup) Instagram Profile Photo provaliantgroup

Provaliant Group

Instagram Image by Provaliant Group (@provaliantgroup) with caption : "Regrann from @yourlippomallpuri -  Play and experience the new fun at our playground "BUBBLE TOWN" from 22 June - 26 Agu" at Lippo Mall Puri - 1807201601007700742

Regrann from @yourlippomallpuri - Play and experience the new fun at our playground "BUBBLE TOWN" from 22 June - 26 Agustus 2018 located at Atrium Takeshita. Come and enjoy our: 1. Bubble Town 2. Bubble Station 3. Racing Playground 4. Trampoline 5. Choo Choo Train 6. Hoverboard Let's be part of the fun, see you! #kidsholiday -

Advertisement

Provaliant Group (@provaliantgroup) Instagram Profile Photo provaliantgroup

Provaliant Group

Instagram Image by Provaliant Group (@provaliantgroup) with caption : "Regrann from @yourlippomallpuri -  Play and experience the new fun at our playground "BUBBLE TOWN" from 22 June - 26 Agu" at Lippo Mall Puri - 1807200692823445416

Regrann from @yourlippomallpuri - Play and experience the new fun at our playground "BUBBLE TOWN" from 22 June - 26 Agustus 2018 located at Atrium Takeshita. Come and enjoy our: 1. Bubble Town 2. Bubble Station 3. Racing Playground 4. Trampoline 5. Choo Choo Train 6. Hoverboard Let's be part of the fun, see you! #kidsholiday -

Provaliant Group (@provaliantgroup) Instagram Profile Photo provaliantgroup

Provaliant Group

Instagram Image by Provaliant Group (@provaliantgroup) with caption : "Regrann from @yourlippomallpuri -  Play and experience the new fun at our playground "BUBBLE TOWN" from 22 June - 26 Agu" at Lippo Mall Puri - 1807199816021140159

Regrann from @yourlippomallpuri - Play and experience the new fun at our playground "BUBBLE TOWN" from 22 June - 26 Agustus 2018 located at Atrium Takeshita. Come and enjoy our: 1. Bubble Town 2. Bubble Station 3. Racing Playground 4. Trampoline 5. Choo Choo Train 6. Hoverboard Let's be part of the fun, see you! #kidsholiday -

AdventureHomeDevelopments (@adventure_home_) Instagram Profile Photo adventure_home_

AdventureHomeDevelopments

Instagram Image by AdventureHomeDevelopments (@adventure_home_) with caption : "•one in• all in. It’s amazing what the magic of Disney can make you do." at Disneyland, Hong Kong China - 1807191815788411863

•one in• all in. It’s amazing what the magic of Disney can make you do.

🎀 Zoey Jennifer 🎀 (@zoey_jennifer) Instagram Profile Photo zoey_jennifer

🎀 Zoey Jennifer 🎀

Instagram Image by 🎀 Zoey Jennifer 🎀 (@zoey_jennifer) with caption : "Very hot in here 🤪" at River Walk Boja - 1807122897577066308

Very hot in here 🤪

Mal Bali Galeria (@malbaligaleria) Instagram Profile Photo malbaligaleria

Mal Bali Galeria

Instagram Image by Mal Bali Galeria (@malbaligaleria) with caption : "Mumpung masih libur, saatnya ajak si kecil ke #MarugameUdon!

Nikmati momen bersamaan bersama keluarga ditemani gurihnya" at Mal Bali Galeria - 1807088050535458112

Mumpung masih libur, saatnya ajak si kecil ke ! Nikmati momen bersamaan bersama keluarga ditemani gurihnya udon dengan Kamaboko, yang porsinya pas buat si kecil pasti bikin dia pengen lagi dan lagi. Biar seru, pesan menu yang sama bareng si kecil. Nah, biasanya si kecil minta disuapin atau makan sendiri nih? , Marugame Udon located at Mal Bali Galeria Lv.1 . holiday

image by Mariyasweety (@mariyacheekaleva) with caption : "Лето такое лето😊 #каникулы #лето2018 #мариячекалева #summer #holidays #kidsholiday #kidsfun #butterfly" - 1807049637901585036
Report Download 0 13
Wifa Travel (@wifatravel) Instagram Profile Photo wifatravel

Wifa Travel

image by Wifa Travel (@wifatravel) with caption : "TIPS LIBURAN SEKOLAH YANG TIDAK MAHAL

Wah menyenangkan sekali ya saat liburan sekolah sudah tiba! Apalagi liburan sekol" - 1807041857710773571
Report Download 0 6

TIPS LIBURAN SEKOLAH YANG TIDAK MAHAL Wah menyenangkan sekali ya saat liburan sekolah sudah tiba! Apalagi liburan sekolah kali ini lanjutan dari liburan hari raya kemarin. Teman Wifa liburan kemana aja? Kalau punya budget yang memadai tentu tidak jadi persoalan, tapi bagaimana kalau budgetnya sangat minim, mengingat bulan ini adalah bulan dimana kebutuhan meningkat, termasuk persiapan untuk kenaikan kelas berikutnya. . . Nah, berikut ini adalah tips liburan sekolah ala Wifa yang dijamin tidak membutuhkan biaya mahal, tapi juga memiliki nilai edukatif. 1. Liburan ke kebun binatang. Coba cek yuk kebun binatang terdekat yang ada di kotamu. Biasanya tiap kota memiliki kebun binatang yang harga tiket masuknya masih terjangkau. Anak-anak usia sekolah dasar biasanya suka sekali melihat hewan, dan tentu saja, sambil liburan, mereka bisa belajar mengenal jenis-jenis hewan. 2. Liburan ke pantai atau ke pegunungan. Ini sih sangat menyenangkan ya! Baik anak kecil maupun usia dewasa suka sekali liburan ke pantai atau pegunungan. Cari saja yang terdekat dengan lokasimu. Wifa yakin banget ko, biayanya masih terjangkau. Udara alam memang terbaik, segar dan tidak ada polusi! Positifnya, anak-anak pun bisa lebih dekat lagi dengan kehidupan alam. . . 3. Liburan ke museum. Museum di Indonesia banyak banget lho, bahkan rasanya di setiap kota pasti ada museum yang menyimpan sejarah khas dari kota tersebut. Tiket masuknya sangat murah sehingga anak-anak bisa sepuasnya belajar sejarah Indonesia. 4. Liburan di rumah. Bila tidak ada budget untuk liburan ke tempat wisata, jangan sedih dan jangan pasrah yaaa! Banyak banget kegiatan yang bisa dilakukan di rumah untuk mengisi liburan, misalkan kemping di halaman rumah, membantu kegiatan Ayah dan Ibu, membuat kerajinan tangan, membuat kue, atau menyulap barang bekas menjadi lebih bermanfaat. . . Masih banyak kegiatan lainnya selain yang sudah disebutkan di atas, teman Wifa pun bisa mengajak adik atau anaknya mengunjung pasar tradisional, wisata religi, panti asuhan, atau bahkan toko buku. #KidsHoliday

MOKAFriedrich (@2011mokaf) Instagram Profile Photo 2011mokaf

MOKAFriedrich

BUDS by Shangri-La awesome play indoorarea! We had a great time outdoor too. Thank you Moms for the playdate! Joey and Alicia bice to catch up! #kidsholiday