Check & Save & Download Instagram user photos and videos.List Most Popular Hashtags and Users. Recent Popular medias and share them ImgToon
  1. Homepage
  2. codshahalam

#codshahalam photos and videos on Instagram

Medias attached with hashtag: #codshahalam on Instagram

Advertisement

Munirah Mohd Ali (@munirahmohdali) Instagram Profile Photo munirahmohdali

Munirah Mohd Ali

Report Download 1 0

Kalau ada satu saja benda sismuni nak, sismuni nak ibu jari kaki mak baik, hilang pergi segala kesakitan. . Dah beberapa bulan ibu jari kaki mak sakit, kata mak. Membataskan pergerakan, kasut pon dah tak boleh pakai sembarangan. Jari mak sedikit terbonjol, or orang medic panggil “bunion”. . Mak ke umrah tempohari, sismuni hadiahkan mak kasut footlink, sejenis kasut macam medifeet. . Mak kata memang seronok sangat pakai kasut tu di Mekah. Kaki mak rasa tak sakit macam biasa! Mak aktif berjalan sana sini. Then pergi Kashmir lepas balik dari umrah tu, still steady panjat bukit. Habis mak potong abah dan kawan-kawan lain. Mak pecut laju ke puncak! Mak kata, “mak tak boleh berhenti selagi belum sampai. Sebab bila berhenti, badan akan minta untuk lebih banyak berehat..” . Kata-kata mak seakan tepat nak gambarkan semangat kita, . Yang bila kita nak buat kerja, buat sehabis baik, buat sampai siap! Just do it! Focus pada matlamat, jangan focus pada halangan/kesakitan. . Jangan terlalu manjakan badan. Bila kita mula manjakan badan, badan akan demand untuk lebih dimanjakan. . Walau kaki mak sakit, tapi dengan kasut yang selesa, dengan ubatan dan supplement yang dibekalkan, . Mak mampu mengerjakan umrah sebaiknya. Mak mampu berjalan rata di India. Mampu daki bukit yang laluannya licin kerana ada sisa ais salji. . Mak jalan seorang diri, sampai di puncak bukit lebih awal dari ahli rombongan yang lain. Tersenyum puas melihat keindahan alam dari aras tinggi. . Lend me your spirit mak. Tiupkan semangat mak pada kaklong. . Walau apa saja rintangan, walau apa saja dugaan, kaklong akan pastikan kaklong tetap tiba di puncak kejayaan. . Doakan kaklong mak. Kejayaan kaklong adalah untuk mak. Dan untuk abah. I love you both so much! . P/s: bukan mak saja suka vivix, tapi abah pon suka sangat! Setiap kali travel dari kedah-KL, mmg abah akan ambil vivix untuk tenaganya, kurangkan sakit badannya. Alhamdulillah so far membantu. ❤️ .

Advertisement

nsabeauty_lily (@nsabeauty_lily) Instagram Profile Photo nsabeauty_lily

nsabeauty_lily

Report Download 0 2

Antara kelebihan yang terdapat dalam ni ialah: 1-COCAMIDOPROPYL ☘Membersih & membuang segala kotoran dari kulit 2-Lecithin ☘Merawat kulit wajah 3-Dimethicone ☘Melembabkan kulit wajah 4-Trehalose ☘Mengekalkan hidrasi kulit 5-Coco Glucoside ☘Merawat masalah jerawat 6-Castor Oil ☘Merawat sunburn ☘Mencegah masalah jerawat ☘Mengekalkan keremajaan kulit ☘Membantu menghilangkan parut jerawat ☘Melembutkan kulit wajah ☘Merawat masalah kekeringan ☘Melindungi kulit dari bakteria ☘Non - Comedogenic ( Tidak menyebabkan pori pori tersumbat) #codshahalam

Advertisement

image by Napy💕Mas (@mas_cocoslimming_original) with caption : "1 BOX COCO S CHANGE YOUR SAIZ
.
. 
Macam mimpi kan. Tapi realiti sangat kalau korang cuba coco s. Sangat mudah sahaja. 1" - 1846568396670794399
Report Download 0 4

1 BOX COCO S CHANGE YOUR SAIZ . . Macam mimpi kan. Tapi realiti sangat kalau korang cuba coco s. Sangat mudah sahaja. 1 sachet sehari minum di waktu pagi. Follow my tips dan cara consume juga.u will get your own body dream k. . . Minggu depan raya haji. Korang masih sempat nak shantek turunkan berat badan tanpa perlu berlapar. . . Kena GRAB CEPAT! FAST ACTION FAST RESULT NO ACTION NO RESULT U STILL FAT AGAIN 🤣 . (1 box 15 sachet) . Follow my tips and u will get your own body. Jom kurus secara sihat bersama BODYDREAM. . PASTIKAN BELI YANG ORIGINAL DARI AGENT DAN STOKIS YANG BERDAFTAR SAHAJA.beli yang fake x kurus jangan marah sis 🤣 AGENT WANTED SELURUH 🇲🇾 . 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 . ❤️DM 📩 / WHATSAPP ❤️ ❤️FAST RESPOND INSYAALLAH❤️ . 📲 CLICK LINK DI BIO IG👆🏻UTK DIRECT WHATSAPP 👸🏻SIS MAS👸🏻 #codshahalam

Ahmad Shahir (@shahirrahim) Instagram Profile Photo shahirrahim

Ahmad Shahir

image by Ahmad Shahir (@shahirrahim) with caption : "Sebarkan untuk rezeki isteri saya

#Repost @ieyradia89
• • • • •
Order dibuka sehingga hari Jumaat 17 Ogos, 5pm. Untuk o" - 1846568014831346101
Report Download 0 10

Sebarkan untuk rezeki isteri saya @ieyradia89 • • • • • Order dibuka sehingga hari Jumaat 17 Ogos, 5pm. Untuk order boleh whatsapp 0134264823 . #codshahalam

Top Hijab Stokist Shah Alam (@by_fancytancy) Instagram Profile Photo by_fancytancy

Top Hijab Stokist Shah Alam

image by Top Hijab Stokist Shah Alam (@by_fancytancy) with caption : "psstt! siapa nak melawa dgn bawal shawl pastel yellow ni? sis ada stock colour ni. boleh cod tgk colour tgk material sem" - 1846567923972515448
Report Download 0 3

psstt! siapa nak melawa dgn bawal shawl pastel yellow ni? sis ada stock colour ni. boleh cod tgk colour tgk material semua meh click link kat bio meh #codshahalam

Kurus Tanpa Diet & Senaman (@bodydream_original_agentkl) Instagram Profile Photo bodydream_original_agentkl

Kurus Tanpa Diet & Senaman

image by Kurus Tanpa Diet & Senaman (@bodydream_original_agentkl) with caption : "1 BOX COCO S CHANGE YOUR SAIZ
.
. 
Macam mimpi kan. Tapi realiti sangat kalau korang cuba coco s. Sangat mudah sahaja. 1" - 1846565632934669119
Report Download 0 2

1 BOX COCO S CHANGE YOUR SAIZ . . Macam mimpi kan. Tapi realiti sangat kalau korang cuba coco s. Sangat mudah sahaja. 1 sachet sehari minum di waktu pagi. Follow my tips dan cara consume juga.u will get your own body dream k. . . Minggu depan raya haji. Korang masih sempat nak shantek turunkan berat badan tanpa perlu berlapar. . . Kena GRAB CEPAT! FAST ACTION FAST RESULT NO ACTION NO RESULT U STILL FAT AGAIN 🤣 . (1 box 15 sachet) . Follow my tips and u will get your own body. Jom kurus secara sihat bersama BODYDREAM. . PASTIKAN BELI YANG ORIGINAL DARI AGENT DAN STOKIS YANG BERDAFTAR SAHAJA.beli yang fake x kurus jangan marah sis 🤣 . ❤️FAST RESPOND INSYAALLAH❤️ . 📲klik bio ig 👆utk direct wasap sis Nonie👸🏻 . #codshahalam

BODY DREAM ORI HQ (@bodydream_ori_myza) Instagram Profile Photo bodydream_ori_myza

BODY DREAM ORI HQ

image by BODY DREAM ORI HQ (@bodydream_ori_myza) with caption : "1 BOX COCO S CHANGE YOUR SAIZ
.
. 
Macam mimpi kan. Tapi realiti sangat kalau korang cuba coco s. Sangat mudah sahaja. 1" - 1846558901646972907
Report Download 0 2

1 BOX COCO S CHANGE YOUR SAIZ . . Macam mimpi kan. Tapi realiti sangat kalau korang cuba coco s. Sangat mudah sahaja. 1 sachet sehari minum di waktu pagi. Follow my tips dan cara consume juga.u will get your own body dream k. . . Minggu depan raya haji. Korang masih sempat nak shantek turunkan berat badan tanpa perlu berlapar. . . Kena GRAB CEPAT! FAST ACTION FAST RESULT NO ACTION NO RESULT U STILL FAT AGAIN 🤣 . (1 box 15 sachet) . Follow my tips and u will get your own body. Jom kurus secara sihat bersama BODYDREAM. . PASTIKAN BELI YANG ORIGINAL DARI AGENT DAN STOKIS YANG BERDAFTAR SAHAJA.beli yang fake x kurus jangan marah sis 🤣 . ❤️FAST RESPOND INSYAALLAH❤️ . 📲 www.wassap.my/+60👸🏻 . #codshahalam

BELLEZA SUSUMAAEZ CARMELA (@belleza_sofieyabeauty) Instagram Profile Photo belleza_sofieyabeauty

BELLEZA SUSUMAAEZ CARMELA

image by BELLEZA SUSUMAAEZ CARMELA (@belleza_sofieyabeauty) with caption : "Jangan lupa join tau!!!
.

Yeayy!!! 👏👏Special PROMOSI RAYA HAJI kalinie u olls bukan sahaja dapat HARGA PROMOSI RAYA HAJ" - 1846557217508064191
Report Download 0 6

Jangan lupa join tau!!! . Yeayy!!! 👏👏Special PROMOSI RAYA HAJI kalinie u olls bukan sahaja dapat HARGA PROMOSI RAYA HAJI tau tapi u olls juga layak MENANG 1SET FULLY PAKEJ produk viral yang mempunyai ribuan feedback positif ini. Iaitu 1box belleza collagen, 1box susu maaez dan 1box carmela. 🤗 . Hadiah ini terbuka kepada semua pembelian 2box keatas u olls layak menerima 1 nombor bertuah. Jika beli 4box, u olls akan dapat 2 nombor bertuah. Potensi untuk menang lebih tinggi lagi😘 . Tarikh tamat sehingga 10 oktober 2018. 5 nombor bertuah akan dipilih sebagai pemenang😚 . Jom tunggu apa lagi, cepat whatsapp sis eira +60182728408 lelaju. Syantik dapat 1set percuma pun dapat 😘😍🤗🤗 #codshahalam

BELLEZA SUSUMAAEZ CARMELA (@belleza_sofieyabeauty) Instagram Profile Photo belleza_sofieyabeauty

BELLEZA SUSUMAAEZ CARMELA

image by BELLEZA SUSUMAAEZ CARMELA (@belleza_sofieyabeauty) with caption : "Korang dah dapatkan belum?
.

Yeayy!!! 👏👏Special PROMOSI RAYA HAJI kalinie u olls bukan sahaja dapat HARGA PROMOSI RAYA " - 1846556907305890301
Report Download 0 2

Korang dah dapatkan belum? . Yeayy!!! 👏👏Special PROMOSI RAYA HAJI kalinie u olls bukan sahaja dapat HARGA PROMOSI RAYA HAJI tau tapi u olls juga layak MENANG 1SET FULLY PAKEJ produk viral yang mempunyai ribuan feedback positif ini. Iaitu 1box belleza collagen, 1box susu maaez dan 1box carmela. 🤗 . Hadiah ini terbuka kepada semua pembelian 2box keatas u olls layak menerima 1 nombor bertuah. Jika beli 4box, u olls akan dapat 2 nombor bertuah. Potensi untuk menang lebih tinggi lagi😘 . Tarikh tamat sehingga 10 oktober 2018. 5 nombor bertuah akan dipilih sebagai pemenang😚 . Jom tunggu apa lagi, cepat whatsapp sis eira +60182728408 lelaju. Syantik dapat 1set percuma pun dapat 😘😍🤗🤗 #codshahalam

BELLEZA SUSUMAAEZ CARMELA (@belleza_sofieyabeauty) Instagram Profile Photo belleza_sofieyabeauty

BELLEZA SUSUMAAEZ CARMELA

image by BELLEZA SUSUMAAEZ CARMELA (@belleza_sofieyabeauty) with caption : "Yeayy!!! 👏👏Special PROMOSI RAYA HAJI kalinie u olls bukan sahaja dapat HARGA PROMOSI RAYA HAJI tau tapi
 u olls juga lay" - 1846555299352152445
Report Download 0 2

Yeayy!!! 👏👏Special PROMOSI RAYA HAJI kalinie u olls bukan sahaja dapat HARGA PROMOSI RAYA HAJI tau tapi u olls juga layak MENANG 1SET FULLY PAKEJ produk viral yang mempunyai ribuan feedback positif ini. Iaitu 1box belleza collagen, 1box susu maaez dan 1box carmela. 🤗 . Hadiah ini terbuka kepada semua pembelian 2box keatas u olls layak menerima 1 nombor bertuah. Jika beli 4box, u olls akan dapat 2 nombor bertuah. Potensi untuk menang lebih tinggi lagi😘 . Tarikh tamat sehingga 10 oktober 2018. 5 nombor bertuah akan dipilih sebagai pemenang😚 . Jom tunggu apa lagi, cepat whatsapp sis eira +60182728408 lelaju. Syantik dapat 1set percuma pun dapat 😘😍🤗🤗 #codshahalam

Report Download 0 4

Korang Suka x pakai baju size S?? kepada yang dh bertahun pakai baju XXL tu sis jamin kalau uols minum chocofit raya haji ni nnt iols pakai baju size S.. uols kena percaya sbb kuasa Chocofit mmg diluar jangkaan😘 #CODShahAlam