Check & Save & Download Instagram user photos and videos.List Most Popular Hashtags and Users. Recent Popular medias and share them ImgToon
  1. Homepage
  2. bnw_switzerland

#bnw_switzerland photos and videos on Instagram

Medias attached with hashtag: #bnw_switzerland on Instagram

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Ruben Philipsen (@rubenphilipsen) Instagram Profile Photo rubenphilipsen

Ruben Philipsen

Report Download 0 17

Curved wall by Humberto and Fernando Campana, The Design Museum, 'sHertogenbosch, The Netherlands, 2018 Space, openness and transparency, those are the keywords for the redisigned and partially newly build Noordbrabantsmuseum and The Design Museum in 'sHertogenbosch, The Netherlands. The project, by Dutch studio Bierman Henket, involved the renovation and extension of the town’s Noordbrabants Museum as well as the addition of a brand new building to house the Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch and The Design Museum A glass corridor connects the eighteenth century mansion that houses part of the Noordbrabants Museum with the new buildings. Old and new are build into and within the existing urban fabrics. This concept of union continues as the passageway’s and Stedelijk’s glazed façades blend the museums with the old garden at their centre, which becomes the heart of the entire complex. Humberto and Fernando Campana were given complete freedom to design the reception area, auditorium and shop of the new museum, which, together with the garden, will remain a free entry public space. The Brazilian designers’ concept was ‘Un-Dutch’. They subverted the sobriety and rigid distribution of space of typically Dutch interiors, creating instead a monumental sculpture of curvy plywood sheets that houses the auditorium and reception desk. An enormous soft seat whose parts can be rearranged to give different shapes to the whole, as well as the shop’s display furniture which follows the layered sheets concept also contribute to the designers’ intent. ‘We thought that the location needed something organic, a strong material presence,’ they explain. ‘We wanted to deconstruct the rigidity of the museum building by bringing in the natural world.’ #bnw_switzerland

image by Lu (@mlu_cia) with caption : "Vamos a por el lunes!!!🙌🙌🙌
Y siempre con mucho amor...porque sin amor nada sería posible..
_____________________________" - 1824590872521921382
Report Download 3 20