Check & Save & Download Instagram user photos and videos.List Most Popular Hashtags and Users. Recent Popular medias and share them ImgToon
  1. Homepage
  2. bajumuslimahselesa

#bajumuslimahselesa photos and videos on Instagram

Medias attached with hashtag: #bajumuslimahselesa on Instagram

Advertisement

Kurung Melissa RM100, 4➡️RM300 (@annur.shoppe) Instagram Profile Photo annur.shoppe

Kurung Melissa RM100, 4➡️RM300

image by Kurung Melissa RM100, 4➡️RM300 (@annur.shoppe) with caption : "Ramai mommies yang mencari inner menyusu kan bulan lepas?
Sukacita nak bagitau stock baru dah sampai 👐👏👏
.
.
🔶️🔸️🔶️🔸️🔶️🔸" - 1807293998377862749
Report Download 1 8

Ramai mommies yang mencari inner menyusu kan bulan lepas? Sukacita nak bagitau stock baru dah sampai 👐👏👏 . . 🔶️🔸️🔶️🔸️🔶️🔸️🔶️🔸️🔶️🔸️🔶️ TRANSFORM ALL NORMAL WEAR TO BREASTFEEDING WEAR () . Rugi dah bersalin banyak baju lama tak sesuai dipakai masa menyusu.Dengan inner khas Qissara untuk ibu menyusu, SEMUA baju boleh pakai semula. JIMAT! \(^●^)/ . . . ======== ❤️ Inner selak je - boleh menyusu dan pam susu. . ❤️ Melindungi aurat dari terdedah bila buka zip/butang baju untuk menyusu. . ❤️ Sejuk dan teramat selesa. . ❤️ Stretchable pelbagai arah, tarik sekali je terus menyusu dengan selesa sama ada sambil duduk, baring, berdiri pun boleh! . . Material milk silk sangat selesa dan sejuk. Kalau ada masalah inner cotton melekat dengan baju luar? Yang ni TAK DE masalah inner melekat . 🔸 Mommy boleh pilih size, (Regular / Big). Untuk makluman, inner dipakai ketat dengan badan, jadi jangan risau jika mommy dapati ukuran kecil kerana kain stretchable+++ ¤ Regular (S to L / 36-42) ¤ Big (XL-3XL / 44-48) . . Produk LAKU KERAS selalu SOLD-OUT, setelah terputus stok hampir 2 bulan, sekarang stok baru tiba masih panasssss.. jom grab sebelum licin... 😉 . . . ××××××××××××××××××××××××××× Sehelai inner long sleeve RM35 Pakej COMBO 2 helai RM59 ××××××××××××××××××××××××××× . . Click link di bio @annur.shoppe untuk whatsapp/ke website kami 🤗 . . 📱011-3225 4796 🌐www.annur.shoppy.my

Advertisement

DHANIAN FASHION STORE ♂️♀️ (@dhanianfashionstore) Instagram Profile Photo dhanianfashionstore

DHANIAN FASHION STORE ♂️♀️

image by DHANIAN FASHION STORE ♂️♀️ (@dhanianfashionstore) with caption : "SFT 716 - Gamis Muslimah Kasual Wanita - SFT 716
Produk fashion handmade terbaik 100 persen asli produk Indonesia, asal " - 1803963543088244700
Report Download 3 9

SFT 716 - Gamis Muslimah Kasual Wanita - SFT 716 Produk fashion handmade terbaik 100 persen asli produk Indonesia, asal Bandung kota paris van java. Produk Terbaru dari Brand Inficlo dibuat dengan Bahan yang nyaman digunakan, kualitas terbaik, desain trendy, update dan tidak pasaran. Membuat tampil percaya diri. Detail Produk: Ukuran: M-XL Bahan : CANVAS Warna: ABU Silahkan diorder, Selamat belanja dan lebih hemat. Semoga terus awet yaa :) Aku Cinta Produk Indonesia !! Note: Foto model asli (real picture). Objek utama tidak direkayasa, kalaupun ada sedikit perbedaan antara foto dengan aslinya maksimal 5% - 10% karena pengaruh cahaya sekitar. Harga Jual: Rp240.000 . . #bajumuslimahselesa

Advertisement

DHANIAN FASHION STORE ♂️♀️ (@dhanianfashionstore) Instagram Profile Photo dhanianfashionstore

DHANIAN FASHION STORE ♂️♀️

image by DHANIAN FASHION STORE ♂️♀️ (@dhanianfashionstore) with caption : "SHJ 606 - Gamis Muslimah Kasual Wanita - SHJ 606
Produk fashion handmade terbaik 100 persen asli produk Indonesia, asal " - 1803957623213988457
Report Download 0 4

SHJ 606 - Gamis Muslimah Kasual Wanita - SHJ 606 Produk fashion handmade terbaik 100 persen asli produk Indonesia, asal Bandung kota paris van java. Produk Terbaru dari Brand Inficlo dibuat dengan Bahan yang nyaman digunakan, kualitas terbaik, desain trendy, update dan tidak pasaran. Membuat tampil percaya diri. Detail Produk: Ukuran: M-XL Bahan : BUBBLE POP Warna: TOSCA Silahkan diorder, Selamat belanja dan lebih hemat. Semoga terus awet yaa :) Aku Cinta Produk Indonesia !! Note: Foto model asli (real picture). Objek utama tidak direkayasa, kalaupun ada sedikit perbedaan antara foto dengan aslinya maksimal 5% - 10% karena pengaruh cahaya sekitar. Harga Jual: Rp256.000 . . #bajumuslimahselesa

Khairulnisak Abu Bakar (@khairulnisak_a_bakar) Instagram Profile Photo khairulnisak_a_bakar

Khairulnisak Abu Bakar

image by Khairulnisak Abu Bakar (@khairulnisak_a_bakar) with caption : "Anda semua dah ada baju lengan panjang utk dipakai balik ke kampung raya ni ? Yela mana tak nya, ipar duai semua mesti a" - 1795487105557195675
Report Download 0 3

Anda semua dah ada baju lengan panjang utk dipakai balik ke kampung raya ni ? Yela mana tak nya, ipar duai semua mesti ada, kite sebagai muslimah mesti nak pakai baju yang menutup aurat dan selesa. betul tak ? Jom dapatkan segera baju patuh syarie & confirm selesa ni. Boleh lagi sedondon ibu anak . KLIK LINK WASAP utk sebarang pertanyaan www.wasap.my/601127573841/Atief+Sedondon #BajuMuslimahSelesa

Kurung Melissa RM100, 4➡️RM300 (@annur.shoppe) Instagram Profile Photo annur.shoppe

Kurung Melissa RM100, 4➡️RM300

image by Kurung Melissa RM100, 4➡️RM300 (@annur.shoppe) with caption : "WAJIB ADA KALAU MAMA NAK CONTINUE MENYUSU BAYI SEPANJANG MUSIM RAYA
.
❤️ Mama dah beli baju raya yang ada zip/butang unt" - 1792852474269370188
Report Download 3 4

WAJIB ADA KALAU MAMA NAK CONTINUE MENYUSU BAYI SEPANJANG MUSIM RAYA . ❤️ Mama dah beli baju raya yang ada zip/butang untuk menyusu, tapi masih takut menyusu di public, macam mana nak buka zip/butang tanpa mendedahkan aurat? . Mama kena la pakai INNER MENYUSU 😄 . ======== ❤️ Inner selak je - boleh menyusu dan pam susu. . ❤️ Melindungi aurat dari terdedah bila buka zip/butang baju untuk menyusu. . ❤️ Sejuk dan teramat selesa. . ❤️ Stretchable pelbagai arah, tarik sekali je terus menyusu dengan selesa sama ada sambil duduk, baring, berdiri pun boleh! . Fabric terbaik! Kain MILK SILK - the only nursing inner guna milk silk (lebih selesa + tahan lasak dari cotton) . Produk LAKU KERAS selalu SOLD-OUT, setelah terputus stok hampir 2 bulan, sekarang stok baru tiba masih panasssss.. jom grab sebelum licin... 😉 . . . ×××××××××××××××××××××××× Sehelai RM28 Pakej COMBO 2 helai RM49 ×××××××××××××××××××××××× . . Click link di bio @annur.shoppe untuk whatsapp/ke website kami 🤗 . . 📱011-3225 4796 🌐www.annur.shoppy.my . . Rakan baik untuk mama BERAYA SAKAN 2018.

Official DS Hijab Galeria (@lawa_bysab) Instagram Profile Photo lawa_bysab

Official DS Hijab Galeria

Report Download 0 4

Cepat!!! Warna dan saiz dah tak banyak dah!! . . 🌸Tunic Medina 🌸RM 39 excl postage . . WS sis cepat untuk dapatkan Tunic Medina😆 www.wasap.my/+60102647161 . . selesa

Kurung Melissa RM100, 4➡️RM300 (@annur.shoppe) Instagram Profile Photo annur.shoppe

Kurung Melissa RM100, 4➡️RM300

image by Kurung Melissa RM100, 4➡️RM300 (@annur.shoppe) with caption : "WAJIB ADA KALAU MAMA NAK CONTINUE MENYUSU BAYI SEPANJANG MUSIM RAYA
.
❤️ Mama dah beli baju raya yang ada zip/butang unt" - 1791962703997401787
Report Download 1 1

WAJIB ADA KALAU MAMA NAK CONTINUE MENYUSU BAYI SEPANJANG MUSIM RAYA . ❤️ Mama dah beli baju raya yang ada zip/butang untuk menyusu, tapi masih takut menyusu di public, macam mana nak buka zip/butang tanpa mendedahkan aurat? . Mama kena la pakai INNER MENYUSU 😄 . ======== ❤️ Inner selak je - boleh menyusu dan pam susu. . ❤️ Melindungi aurat dari terdedah bila buka zip/butang baju untuk menyusu. . ❤️ Sejuk dan teramat selesa. . ❤️ Stretchable pelbagai arah, tarik sekali je terus menyusu dengan selesa sama ada sambil duduk, baring, berdiri pun boleh! . Fabric terbaik! Kain MILK SILK - the only nursing inner guna milk silk (lebih selesa + tahan lasak dari cotton) . Produk LAKU KERAS selalu SOLD-OUT, setelah terputus stok hampir 2 bulan, sekarang stok baru tiba masih panasssss.. jom grab sebelum licin... 😉 . . . ×××××××××××××××××××××××× Sehelai RM28 Pakej COMBO 2 helai RM49 ×××××××××××××××××××××××× . . Click link di bio @annur.shoppe untuk whatsapp/ke website kami 🤗 . . 📱011-3225 4796 🌐www.annur.shoppy.my . . Rakan baik untuk mama BERAYA SAKAN 2018.

Kurung Melissa RM100, 4➡️RM300 (@annur.shoppe) Instagram Profile Photo annur.shoppe

Kurung Melissa RM100, 4➡️RM300

Report Download 1 3

Cantiknya mommy ni pakai 😍 . Mommies ada yang berkenan dengan corak ni? Boleh pilih nak blouse Ella Misaki atau kurung ya 😘 . Sesuai untuk mommies yang bertema hijau/biru/turquoise tahun ni 😄 . More feedback at

Kurung Melissa RM100, 4➡️RM300 (@annur.shoppe) Instagram Profile Photo annur.shoppe

Kurung Melissa RM100, 4➡️RM300

image by Kurung Melissa RM100, 4➡️RM300 (@annur.shoppe) with caption : "❤ Ella Misaki nursing maternity blouse ❤
.
Koleksi ni khas buat mama muslimah vogue yang nak berpakaian trendy dan sopan" - 1790563722754807602
Report Download 1 3

❤ Ella Misaki nursing maternity blouse ❤ . Koleksi ni khas buat mama muslimah vogue yang nak berpakaian trendy dan sopan. Bergaya anggun and classy gitew! . ============================== Kenapa blouse Ella Misaki ni best? ============================== ♡ akses menyusu yang mudah - selak je! . ♡ maternity friendly - lipatan kiri kanan membuatkan baju expand semasa preggy - tapi slim effect semasa tak preggy . ♡ material milk silk smooth - "smooth like silk, strong like cotton" - tak panas & tak jarang - selesa & tak melekap pada badan . ♡ kain senang jaga - minimal/no ironing needed! - tahan lasak ~ anak tarik pun tak mudah koyak . ♡ ada poket - mudah nak simpan handphone atau kunci kalau tak bawa hand bag 😉 . . ============= Sehelai RM59 2 helai RM100 ============= . . Kalau nak pilih book cecepat takut habis, boleh wassap ke 011-3225 4796 . Atau boleh buat pembelian terus di www.annur.shoppy.my . . Psst, mama nak lagi mudah click link kat bio je, pastu click link wassap atau website 🤗

Kurung Melissa RM100, 4➡️RM300 (@annur.shoppe) Instagram Profile Photo annur.shoppe

Kurung Melissa RM100, 4➡️RM300

image by Kurung Melissa RM100, 4➡️RM300 (@annur.shoppe) with caption : "❤ Ella Misaki nursing maternity blouse ❤
.
Koleksi ni khas buat mama muslimah vogue yang nak berpakaian trendy dan sopan" - 1790502285185521550
Report Download 1 2

❤ Ella Misaki nursing maternity blouse ❤ . Koleksi ni khas buat mama muslimah vogue yang nak berpakaian trendy dan sopan. Bergaya anggun and classy gitew! . ============================== Kenapa blouse Ella Misaki ni best? ============================== ♡ akses menyusu yang mudah - selak je! . ♡ maternity friendly - lipatan kiri kanan membuatkan baju expand semasa preggy - tapi slim effect semasa tak preggy . ♡ material milk silk smooth - "smooth like silk, strong like cotton" - tak panas & tak jarang - selesa & tak melekap pada badan . ♡ kain senang jaga - minimal/no ironing needed! - tahan lasak ~ anak tarik pun tak mudah koyak . ♡ ada poket - mudah nak simpan handphone atau kunci kalau tak bawa hand bag 😉 . . ============= Sehelai RM59 2 helai RM100 ============= . . Kalau nak pilih book cecepat takut habis, boleh wassap ke 011-3225 4796 . Atau boleh buat pembelian terus di www.annur.shoppy.my . . Psst, mama nak lagi mudah click link kat bio je, pastu click link wassap atau website 🤗

Kurung Melissa RM100, 4➡️RM300 (@annur.shoppe) Instagram Profile Photo annur.shoppe

Kurung Melissa RM100, 4➡️RM300

image by Kurung Melissa RM100, 4➡️RM300 (@annur.shoppe) with caption : "❤ Ella Misaki nursing maternity blouse ❤
.
Koleksi ni khas buat mama muslimah vogue yang nak berpakaian trendy dan sopan" - 1790426197902077638
Report Download 1 3

❤ Ella Misaki nursing maternity blouse ❤ . Koleksi ni khas buat mama muslimah vogue yang nak berpakaian trendy dan sopan. Bergaya anggun and classy gitew! . ============================== Kenapa blouse Ella Misaki ni best? ============================== ♡ akses menyusu yang mudah - selak je! . ♡ maternity friendly - lipatan kiri kanan membuatkan baju expand semasa preggy - tapi slim effect semasa tak preggy . ♡ material milk silk smooth - "smooth like silk, strong like cotton" - tak panas & tak jarang - selesa & tak melekap pada badan . ♡ kain senang jaga - minimal/no ironing needed! - tahan lasak ~ anak tarik pun tak mudah koyak . ♡ ada poket - mudah nak simpan handphone atau kunci kalau tak bawa hand bag 😉 . . ============= Sehelai RM59 2 helai RM100 ============= . . Kalau nak pilih book cecepat takut habis, boleh wassap ke 011-3225 4796 . Atau boleh buat pembelian terus di www.annur.shoppy.my . . Psst, mama nak lagi mudah click link kat bio je, pastu click link wassap atau website 🤗

Official DS Hijab Galeria (@lawa_bysab) Instagram Profile Photo lawa_bysab

Official DS Hijab Galeria

Report Download 1 3

Fall in love la dengan Tunic Medina nie😍😍 . . Asyik pakai baju kurung je pergi kelas?? . . Asal nak keluar je kena gosok baju?? . . Haa meh sis nak bagi tau nie..Tunic Medina nie tak payah gosok tau!!!😱 . . RM 39 je!! Bf friendly pulak tu!! . . Cepat DM atau WS sis😆 www.wasap.my/+60102647161 . selesaselesa

Official DS Hijab Galeria (@lawa_bysab) Instagram Profile Photo lawa_bysab

Official DS Hijab Galeria

Report Download 0 3

Fall in love la dengan Tunic Medina nie😍😍 . . Asyik pakai baju kurung je pergi kelas?? . . Asal nak keluar je kena gosok baju?? . . Haa meh sis nak bagi tau nie..Tunic Medina nie tak payah gosok tau!!!😱 . . RM 39 je!! Bf friendly pulak tu!! . . Cepat DM atau WS sis😆 www.wasap.my/+60102647161 . selesaselesa