Check & Save & Download Instagram user photos and videos.List Most Popular Hashtags and Users. Recent Popular medias and share them ImgToon
  1. Homepage
  2. applemy

#applemy photos and videos on Instagram

Medias attached with hashtag: #applemy on Instagram

Instagram Image by Xpert Device Services (@xpert_idevicerepairspecialist) with caption : "Assalamualaikum dan selamat pagi
.
Kedai kami dah buka seperti biasa
.
Jika ada masalah tentang device anda jangan malu " at XPERT SHAH ALAM - Mobile Phone Repair Specialist - 1784560067018836827

Assalamualaikum dan selamat pagi . Kedai kami dah buka seperti biasa . Jika ada masalah tentang device anda jangan malu jangan segan jemput datang ke kedai kami . Boleh walk in terus untuk berjumpa dengan team . Lokasi kedai kami📍 . XPERT SHAH ALAM No 18, Jalan Tengku Ampuan Zabedah K 9/K, Seksyen 9, 40100 Shah Alam, Selangor. Office Tel : 03 5524 1361 Whatsapp : 013 2777 377 Operation Hour: 10am - 6pm Monday - Sunday . 7day A Week Landmark: -Blkg Concorde Hotel Shah Alam -Sebaris Restoran Cili Merah -SIGNBOARD BESAR -Sebelah Klinik Medi Pesona Waze : http://waze.to/lr/hw281w32zm . my

IPHONE REPAIRING SERVICES (@iphonefixkl) Instagram Profile Photo iphonefixkl

IPHONE REPAIRING SERVICES

image by IPHONE REPAIRING SERVICES (@iphonefixkl) with caption : "Power button anda tidak berfungsi? Volume button anda tidak berfungsi? Silent button anda jugak tidak berfungsi? Jumpa k" - 1784163171456881868
Report Download 1 27

Power button anda tidak berfungsi? Volume button anda tidak berfungsi? Silent button anda jugak tidak berfungsi? Jumpa kami untuk membaiki device anda.📞 . Iphone anda mempunyai masalah ? Tapi anda taktahu kat mana nak baiki?Jangan risau kerana kami akan membantu anda menyelesaikan masalah anda.📞 . Untuk membuat appointment atau ingin menanyakan segala pertanyaan tentang masalah iphone anda boleh terus whatsapp kami +6012-6624878. 📞 . POWER BUTTON FLEX CABLE. 📱IPHONE 4 & 4S - RM 80 📱IPHONE 5 & 5S - RM 100 📱IPHONE 6 - RM 120 📱IPHONE 6PLUS - RM 120 . Hubungi/WhatsApp kami untuk sebarang pertanyaan (+6012-6624878) MY

MEMBAIKI DAN MEMBAIK PULIH 💯💯💯 (@klsv_iphone) Instagram Profile Photo klsv_iphone

MEMBAIKI DAN MEMBAIK PULIH 💯💯💯

Instagram Image by MEMBAIKI DAN MEMBAIK PULIH 💯💯💯 (@klsv_iphone) with caption : "Terima kasih ya sis kerana mempercayai servis kami😊 
Hubungi/WhatsApp kami untuk sebarang pertanyaan (+6011-33695259)👍👍 " at Kuala Lumpur - 1784088137690108070
Kuala Lumpur Report Download 3 34

Terima kasih ya sis kerana mempercayai servis kami😊 Hubungi/WhatsApp kami untuk sebarang pertanyaan (+6011-33695259)👍👍     MY              

MEMBAIKI DAN MEMBAIK PULIH 💯💯💯 (@klsv_iphone) Instagram Profile Photo klsv_iphone

MEMBAIKI DAN MEMBAIK PULIH 💯💯💯

Instagram Image by MEMBAIKI DAN MEMBAIK PULIH 💯💯💯 (@klsv_iphone) with caption : "Terima kasih ya sis kerana mempercayai servis kami😊 
Hubungi/WhatsApp kami untuk sebarang pertanyaan (+6011-33695259)👍👍 " at Kuala Lumpur - 1784087822764932247
Kuala Lumpur Report Download 1 31

Terima kasih ya sis kerana mempercayai servis kami😊 Hubungi/WhatsApp kami untuk sebarang pertanyaan (+6011-33695259)👍👍     MY              

IPHONE REPAIRING SERVICES (@iphonefixkl) Instagram Profile Photo iphonefixkl

IPHONE REPAIRING SERVICES

Instagram Image by Xpert Device Services (@xpert_idevicerepairspecialist) with caption : "Baru jer selesai buat replacement lcd iphone 6s
.
.
Korang ada masalah idevice ?
Taktahu nak repair kat mana ?
.
.
Janga" at XPERT SHAH ALAM - Mobile Phone Repair Specialist - 1783932144427724093

Baru jer selesai buat replacement lcd iphone 6s . . Korang ada masalah idevice ? Taktahu nak repair kat mana ? . . Jangan risau , kami team xpert shah alam sedia membantu menyelesaikan masalah idevice korang. Jangan malu jangan segan datang ke kedai kami . . my

Instagram Image by Xpert Device Services (@xpert_idevicerepairspecialist) with caption : "✅Done Replacement Battery And Plug In for Iphone 4S
.
.
Haaaa sape kata kami dah tak repair untuk iphone 4s ?
.
.
Ada sp" at XPERT SHAH ALAM - Mobile Phone Repair Specialist - 1783927061736478033

✅Done Replacement Battery And Plug In for Iphone 4S . . Haaaa sape kata kami dah tak repair untuk iphone 4s ? . . Ada sparepart kami On 👌 . . Problemnya bila nak cas tak detect , customer datang katanya plug in, technician kami check memang masalah padq plug in dan bateri pun cepat drain . . Customer ni terus nak proceed kedua2 part . . By tech moon ✅ . . Jika ada sebarang pertanyaan boleh click whatsapp kami di link 👇🏻 . . Http://shahalam.xpert.my Http://shahalam.xpert.my Http://shahalam.xpert.my . . my

Instagram Image by Xpert Device Services (@xpert_idevicerepairspecialist) with caption : "Salam ramadhan korang , macam mana puasa okey ke tak ? .
.
Selamat menyambut bulan ramadhan al mubarrak gais , semoga ra" at XPERT SHAH ALAM - Mobile Phone Repair Specialist - 1783918881090322119

Salam ramadhan korang , macam mana puasa okey ke tak ? . . Selamat menyambut bulan ramadhan al mubarrak gais , semoga ramadhan tahun nie lebih bermakna dari tahun2 sebelumnya. . . my

🔍In Progress Replacement 📱Battery Ipad 3 👨🏻‍🔧Technician Moon . . . Ipad selalu restart katanya owner ipad nie, datang ke xpert nak check motherboard , setelah technician kami check bukan masalah besar pun just masalah pada bateri je , bateri cepat drain , owner ipad nie kata selalu overcharge dan kadang2 selalu main game time tengah cas . . Owner ipad nie terus nak proceed bateri . . . Alhamdulillah thank you percaya servis kami di Xpert . . my

Instagram Image by Xpert Device Services (@xpert_idevicerepairspecialist) with caption : "Assalamualaikum dan selamat pagi
.
Kedai kami dah buka seperti biasa
.
Jika ada masalah tentang device anda jangan malu " at XPERT SHAH ALAM - Mobile Phone Repair Specialist - 1783827401416015444

Assalamualaikum dan selamat pagi . Kedai kami dah buka seperti biasa . Jika ada masalah tentang device anda jangan malu jangan segan jemput datang ke kedai kami . Boleh walk in terus untuk berjumpa dengan team . Lokasi kedai kami📍 . XPERT SHAH ALAM No 18, Jalan Tengku Ampuan Zabedah K 9/K, Seksyen 9, 40100 Shah Alam, Selangor. Office Tel : 03 5524 1361 Whatsapp : 013 2777 377 Operation Hour: 10am - 6pm Monday - Sunday . 7day A Week Landmark: -Blkg Concorde Hotel Shah Alam -Sebaris Restoran Cili Merah -SIGNBOARD BESAR -Sebelah Klinik Medi Pesona Waze : http://waze.to/lr/hw281w32zm . my